Jan 23rd Update 23/01/2019

Suntem aproape gata ! Acum suntem in faza de testari , din pacate testarile ruleaza foarte greu pentru-ca pentru fecare test trebuie sa dam comanda -rescan (bitcoin-qt) Cand vom termina vom da niste cadouri deci fiti cu ochii in patru , ( premii vor fi 5 btc pentru 5 persoane) Tin sa va spun ca sau alaturat un sponsor  Pro.Fit Fitness ... Continuare »

Jan 16th De ce noi?

De ce noi? Pentru că suntem pasionaţi de ceea ce facem, suntem profesionişti, activi şi mereu aproape de clienţii noştri. Oferim servicii de decriptare qt core într-un mediu dinamic, competitiv şi optim pentru performanţă. Cine suntem și ce facem ? Totuși, suntem conștienți că, deși folosim ultimele tehnologii hardware, asta nu ... Continuare »

Jan 4th Din nou la munca :)

Update: Dupa o pauza de 10 zile am revenit cu un update ,  eu cred si sunt singur de asta ca acest project va fi gata in acest an nu pot sa spun chear cand pentru-ca sunt doar eu singur. Ce  progrese am facut pana acum: Am reusit sa fac comanda Unlocked  adica sa nu mai ceara parola . Acum trebuie sa fac un script cam 30 de fisiere casa ... Continuare »

Dec 13th Metoda de lucru

  Uite ce trebuie sa faci tu ! Comanzi  http://xploid.ro/cart.php?a=add&pid=1 Completezi formularul/ Deschide un suport tichet http://xploid.ro/supporttickets.php Trimite-ne un email cu fisierul wallet.dat romeo23r@yahoo.com Va trebuii sa astepti 24 de ore , dupa ce a fost postat in rublica noastra ... Continuare »

Dec 11th Bun venit tuturor!

lucrez la un proiect care pot decripta parola la portofele (qt-core wallet.dat)aproape am terminat  -Daca te intrebi ce face acest proiect?Deci in metoda clasica trebuie faci boteforce care dureaza zile sau zeci de ani depinde ce parola este pusa. Cu proiect meu iti dureaza doar 2-3 minute , mai bine spus am pus doar o optiune  sa incarc ... Continuare »